W
9
G

Subscribe to our mailing list

Communication

Branding, Storytelling & Integrated Campaigns

FL

Go to cases!

Brand Activation.

These are the services we offer you with the greatest dedication and attention. Every branch is taken care of with precision and passion for the profession.

BrandingE

visual
Onder het motto ‘het oog wilt ook wat’ hoort een sterk concept hand in hand te gaan met een sprekende huisstijl, toch? Een knap logo en huisstijl zorgt bij uitstek voor herkenbaarheid. Wij creëren met jou een huisstijl die spreekt tot je doelpubliek en een mooie afspiegeling is van je merk.

Onze specialisten vertalen jouw bedrijfsidentiteit naar sterke grafische concepten overgoten met een sausje eigenwijsheid. Daarnaast waken we erover dat de huisstijl consistent wordt toegepast in alle online én offline communicatie.
Zo wordt jouw concept er eentje dat écht gezien mag worden.
visual
N

Storytellingx

visual
Een duidelijke visie en missie verhoogt engagement bij medewerkers en klanten, dat staat als een paal boven water. Maar hoe breng je zoiets statisch tot leven? Wij proberen met onze storytelling een verhaal te ontwikkelen dat spreekt tot de hoofden en de harten van al jouw affiliates.

Samen met jou vertalen we je waarden en visie naar een sterke corporate narrative die betekenis brengt en zorgt dat jouw concept blijft rondsluimeren in de hoofden van iedere stakeholder.
If you can’t tell it, you can’t sell it!
visual
N

Geïntegreerde communicatiey

visual
Anno 2018 bevinden we ons middenin een tsunami aan communicatiemogelijkheden- en kanalen. Je staat op en checkt even je Facebooknewsfeed, leegt de brievenbus en neemt de vele folders door, leest de krant en scant door de advertenties. Op weg naar je werk rijd je langs reclameborden en luister je naar radioreclames. ’s Ochtends check je het intranet en tijdens de middag kijk je YouTubefilmpjes. ’s Avonds val je in slaap met Netflix.

In zo’n wirwar aan uitingen is het belangrijk om uniformiteit te creëren. Met een geïntegreerde communicatiestrategie verhinder je dat je klant door het bos de bomen niet meer kan zien. Wij zorgen ervoor dat jouw contentmix een harmonieus geheel wordt. Zo wordt de customer journey een ontspannende wandeling in plaats van een hindernissenparcours.
/
visual
N